Poleg izboljšanja in odstranjevanja zdravstvenih težav posameznika, je cilj moje terapije tudi podpreti in obogatiti človekovo osebnost. Bolj, ko je človek odprt, lažje poteka zdravljenje.

Vsak človek je edinstven in taka je tudi njegova težava. Ob vsakem človeku uporabim drugačen prijem in s tem zanj najustreznejšo metodo zdravljenja. Vedno pa je treba pozdraviti vir ali vzrok težav, ne le nastalo škodo.

Bioenergija vedno rešuje primarni vzrok težave, ki bi sicer lahko onemogočil okrevanje. Da bi lahko sočasno odpravili vzrok nastanka težave in njene posledice, uporabljam več različnih terapevtskih tehnik.

Energija je povsod okrog nas in ima neverjetno moč. Vse, kar lahko storimo sami je, da se ji naučimo prepustiti.

Ob terapiji se poskušajte popolnoma prepustiti. Naj energija opravi svoje. Hujše blokade lahko proces zdravljenja upočasnijo.

Nekaj udeležencev, ki so že ob prvem obisku začutili moč reakcij ob terapiji, mi je povedalo, da so se tega sprva ustrašili. Vseeno so vztrajali in ob zaključku terapij so bili z rezultati izjemno zadovoljni.

videu lahko nazorno vidite moč energije.

Metoda Zdenko Domančić.

Terapija po metodi Zdenko Domančić temelji na specifični kombinaciji sedmih tehnik, s katerimi bioterapevt poseže v pacientovo poškodovano biopolje in znova vzpostavi uravnoteženo energijsko stanje, ki je pogoj za zdravo delovanje organizma.

Terapije se izvajajo skupinsko ali individualno. Pri skupinski terapiji se udeleženci zvrstijo drug za drugim, vsakemu od njih se posebej za njegovo bolezensko težavo opravi terapija. V okviru terapije se uporablja tudi psihokineza.

Terapija se izvaja štiri dni zapored. Po potrebi se cikel ponovi.

Metoda je mednarodno uveljavljena kot izjemno uspešna oblika kurativne in preventivne zdravstvene pomoči s širokim spektrom delovanja. Zdravi in preprečuje številne bolezni.

Terapija je izjemno učinkovita, popolnoma neškodljiva in nima negativnih stranskih učinkov. Združljiva je z vsako vrsto medicinskega zdravljenja, a se v ta proces zdravljenja ne vmešava.

Bioterapija je medicinsko preverjena metoda komplementarne medicine in je uradno priznana v Evropski uniji in mnogih državah po svetu.

Dorn & Breuss terapija.

Dorn & Breuss terapija je kombinacija Dornove metode naravnave sklepov in masaže hrbtenice po dr. Breussu. Gre za svetovno priznano celostno zdravilno metodo, ki pacientu pomaga vzpostavljati naravno ravnovesje v telesu. Dornova metoda je lažja oblika kiropraktike, pri kateri se doseže korekcija vretenc in ostalih sklepov na neboleč in varen način. Je celostna manualna terapija in odlična metoda za vzpostavitev normalnega pretoka energije in njeno nemoteno delovanje.

Uporabljamo jo za zdravljenje bolezni, ki so povezane s hrbtenico in za težave s sklepi. Metoda nima stranskih učinkov, je popolnoma varna in zelo učinkovita. Temelji na poravnavi dolžine nog, korekciji medenice in križnice, korekciji vretenc hrbtenice ter naravnavi ostalih sklepov. Metoda se uporablja v primerih, kot so:

 • bolečine v hrbtenici
 • išias
 • težave s sklepi
 • skolioza hrbtenice
 • artroza
 • okvare medvretenčnih ploščic
 • glavoboli, migrene
 • revmatična obolenja
 • bolečine v hrbtenici
 • išias
 • težave s sklepi
 • skolioza hrbtenice
 • artroza
 • okvare medvretenčnih ploščic
 • glavoboli, migrene
 • revma

Slikanje AVRE.

Analizo energijskega polja (avre) izvajamo s Kirlianovo GDV kamero, ki omogoča slikanje ljudi in predmetov. S slikanjem avre ugotovimo splošno energijsko stanje in fizično stanje posameznika.

Pozorni smo na to, kje energijski tokovi zastajajo, kje so blokade, na katerih mestih je energije premalo, kje v telesu se pojavlja neravnovesje, kako delujejo posamezne čakre, kakšna je raven stresa in kako delujejo organski sistemi.

Cena terapij.

Zdravju ni mogoče postaviti cene.

Kadar nam je nekaj dano, to ni mogoče vrednotiti z denarjem.  Nekaterim je dano manj, drugim več.

Etični kodeks bioterapevtu ne dovoljuje, da bi terapiji postavil ceno. Zato sam nimam cenika. Delujem brezplačno, vesel pa sem vsakršnega prostovoljnega prispevka ali preprostega darila, ki ga lahko predate ob zaključku terapij.