Že kot otrok sem bil drugačen od večine. Odrasel sem na ulici. V osnovni šoli so moje zadržke v socialnih interakcijah diagnosticirali kot socialni avtizem. Kasneje so pri meni ugotovili tudi močno disleksijo.

Teh spoznanj nisem nikoli dojemal kot motnje ali omejitve. Gre za drugačnost, ki sem jo vesel. Narava me je oblikovala na način, ki mi omogoča videti energije, čutiti energijska stanja drugih ljudi in še veliko več.

Nekateri smo preprosto izbrani.

Dar, s katerim sem se rodil, je bilo potrebno izkoristiti za pomoč drugim. Tu sem namreč zato, da pomagam sočloveku v stiski in da učim druge.

Uspešno sem končal šolanje za bioterapevta po metodi Zdenka Domančića. Nadaljeval sem z Dorn & Breuss metode, kiropraktični prijemi, z reiki mojstrstvom in s Pranic healing terapijami. Na področju hipnoterapije sem dokončal Omni Hypnosis in klinično hipnoterapija na Dave Elman Hypnosis Institute ter Parts Therapy (Roy Hunter). Spoznal sem še metodi čiščenja prostora negativnih sil in slikanje avre s Kirlianovo GDV kamero.

Pridobljeno znanje nadgrajujem z več kot desetletjem terapevtskih izkušenj. Vse pa uspešno in učinkovito uporabljam pri svojem delu.

Tukaj sem, da pomagam tudi Vam.

Vedno sem presrečen, ko mi človek ob koncu uspešnega zdravljenja seže v dlan in vidno zadovoljen, poln optimizma ter nove energije zapusti ordinacijo.

Nekaj o meni si lahko preberete tudi v Revija Zarja.