Kot zdravilec ne zdravim neposredno, ljudem le pomagam pri procesu samozdravljenja. Ne postavljam diagnoz. Sem le prevodnik energij, kar pomeni, da skozi sebe prenašam kozmično (ali božjo) energijo k univerzalnemu zdravniku, ki je v vsakem organizmu. S tem se okrepi človekov oslabljeni imunski sistem, temu pa sledi lažje samozdravljenje.

Uspešni primeri po zdravljenju.

Vesel sem, ko mi po končani terapiji sporočite, kaj se dogaja z vami, ali z vašim otrokom. Tu sta dva primera od številnih uspešnih primerov zdravljenja, ki ste mi jih sporočili:

  • Otrok, ki zaradi epilepsije od rojstva ni govoril, je po terapiji spregovoril. Pri dvanajstih letih pa je po terapiji začel tudi normalno hoditi.

  • Pacient z multiplo sklerozo, ki je že tako težko hodil, da je resno razmišljal o invalidskem vozičku, po terapiji že več let normalno hodi in vozi avto. Na terapijo se vrača enkrat ali dvakrat letno.

Moje zdravljenje koristi.

Tudi zdravi ali ozdravljeni pogosto prepoznajo potrebo po uravnavi energijskega stanja in takrat se občasno vračajo na terapijo. Terapija deluje tudi preventivno.

Vse pogosteje srečujem mamice bolnih otrok. Bolezni otrok so lahko tudi posledica globalnega onesnaževanja in stresa, v katerem živijo in delajo nosečnice.

Velik delež bolezni nastane iz strahu, v naših glavah. Za zdravljenje je pomembno, da se mama zaveda svoje moči, ki lahko na otroka vpliva zelo pozitivno, ali pa ravno nasprotno.

Vsakomur, ki poišče pomoč povem, v kolikšni meri mu lahko koristi zdravljenje pri meni. Povem tudi, kadar te koristi ne more biti.

Od vsega pa je najlepše, kadar vidim otroka, kako se mu pred mojimi očmi zdravstveno stanje izboljšuje. Takrat dobim moč še za sto drugih, ki potrebujejo mojo pomoč. To je zadovoljstvo, ki me hrani in mi daje nov zagon. Zdravil bom, dokler bom lahko!