S hipnoterapijo lahko odpravimo slabe vzorce in navade (npr. kajenje, lenoba, prenajedanje…) in stanja (depresija, nesamozavest, trema…). Lahko pa tudi nadgradimo oz. izboljšamo naše potenciale. Privlečemo na dan nekaj, česar se sploh ne zavedamo (skrite želje in potenciale). In tako postanemo uspešni še v drugih rečeh.

Vpogled v najgloblji del našega uma.

Hipnoterapija zaradi napačnih predstav pri marsikomu vzbuja strah in negotovost. Zato sem tu jaz, da te napačne predstave spremenim in vam pokažem, kako pomembna in koristna je lahko hipnoterapija pri reševanju vaših težav. Je orodje, ki nam omogoča vpogled v najgloblji del našega uma. S pomočjo hipnoterapije lahko poiščemo in odpravimo vzroke za naše negativno doživljanje sveta in ljudi okrog nas.

V naši podzavesti se namreč nahajajo vsa prepričanja, blokade, neustrezni vzorci, ki jih imamo o sebi in svetu. Velika večina teh prepričanj je nezavednih, saj smo jih pridobili že v ranem otroštvu. Ta prepričanja pa usmerjajo tok naših misli, ki ustvarjajo našo realnost, naše doživljanje sebe in sveta.